A kereskedés kezdetén a DJIA-30 index 0,46 százalék, a S&P-500 index 0,37 százalék, a Nasdaq Composite pedig 0,36 százalék veszteséget mutatott New Yorkban

Kedden az indexek viszonylag erőteljes emelkedést értek el, a DJIA-30 0,71 százalékos erősödéssel a 14 ezer pontos határ közelében végzett, a S&P-500 1,04 százalékkal, a Nasdaq Composite pedig 1,29 százalékkal emelkedett.

A tőzsdei gyorsjelentés szezonban közzétett eredmény beszámolóknak eddig több mint kétharmada cáfolt rá pozitív értelemben az elemzői várakozásokra.

A S&P-500 index tagjaiból már 278 tette közzé gyorsjelentését.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!