A Wall Street vezető indexei közül a Dow Jones 10 pontos, 0,05 százalékos emelkedéssel fejezte be a kereskedést. Közben az S&P-500 0,1 százalékkal, a Nasdaq pedig 0,14 százalékkal maradt csütörtöki értéke alatt.

A nap nyertese a Caterpillar lett, amely 0,9 százalékos erősödéssel fejezte be a kereskedést, de nem panaszkodhatott a GE és a Boeing sem. A legnagyobb vesztes a Nike lett, közel egy százalékos visszaeséssel, de a Pfizer is lefelé lógott ki - írja a Portfolio.hu

QP | Quality Placement

Egész nap emelkedett az olajár, késő este a WTI és a Brent is 46-47 dollár körül állt, ami mindkét fajta esetében egy százalék körüli drágulásnak felelt meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!