Gyengült a forint reggel

Gyngült reggel a forint a főbb devizákkal szemben.
Szabó Zsuzsanna, 2017. április 10. hétfő, 09:55
Fotó: Napi.hu

Az euró árfolyama 310,40 forintnál járt a reggeli órákban, ez 0,1 százalékkal jelent magasabb árfolyamot a pénteki szintekhez képest.

A dollárral szemben 0,2 százalékkal gyengült a forint, a zöldhasúért 293,22 forintot kellett adni 10 óra előtt néhány perccel a bankközi devizapiacon.

A svájci frankot délelőtt 290,50 forinton jegyezték, ez szintén 0,2 százalékos gyengülést jelent a pénteki szintekhez képest.

A dollár 0,1 százalékot erősödött az euróval szemben, a devizapár kurzusa 1,0586-nál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK