A Hasbro hétfőn közzétett gyorsjelentése szerint adózott eredménye 145,4 millió dollárra, részvényenként 1,05 dollárra emelkedett a június végével záródott három hónapban az egy évvel korábbi 2,7 millió dollárról, részvényenként 2 centről. Szakértők lényegesen kisebb, 7 centes részvényarányos eredményre számítottak - írja az MTI a Reuters hírügynökségre hivatkozva.

A cég bevétele 54 százalékkal, 1,32 milliárd dollárra ugrott, felülmúlta az elemzői várakozások átlagában szerepelt 1,16 milliárd dollárt.

A Hasbro részvényára 4 százalék pluszban állt a hétfői New York-i tőzsdenyitást megelőző elektronikus kereskedésben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!