Erősen kezdte a hetet a forint

329 forint alatt maradt az euró ára hétfőn. A régió többi valutája is jól áll.
Herman Bernadett, 2019. október 28. hétfő, 09:15
Fotó: Napi.hu

Hétfőn sem tört meg az immár egy hónapja tartó forinterősödés. 328,4 forintig esett az euró ára reggel a nemzetközi devizapiacokon.

A dollár 296,3 forintig esett a kora délelőtti órákban. Bár elmaradt a várva várt felminősítés a Moody'snál, a befektetők bíznak a forintban.

A többi régiós fizetőeszköz sem gyengült számottevően péntek óta. A lengyel zloty és a cseh korona is nagyjából a pénteki szinten forog.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK