Az euróval és svájci frankkal szemben a csütörtökihez képest kissé gyengébb, míg a dollárral szemben erősebb szinteken mozgott a forint.

Az eurót pénteken este fél hét körül 324,51 forinton jegyezték, ami 0,1 szinttel jelent magasabb árfolyamot, mint a csütörtöki.

A svájci frankkal hasonló mértékű gyengülést lehetett látni, az alpesi devizáért 297,83 forintot adtak péntek este fél hét körül.

A dollárral szemben erődösödött a forint a délutáni órákban, este 289,26 forint körül járt az árfolyam, ami 0,1 százalékos elmozdulást jelent az előző napi szinthez képest.

Eközben a dollár 0,2 százalékkal emelkedett az euróval szemben, így a devizapár kurzusa 1,1216-nál járt péntek este.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!