Így indult a nap a forintpiacon

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizapiacon.
Szabó Zsuzsanna, 2018. október 5. péntek, 10:03
Fotó: Shutterstock

A forint kora reggel gyengüléssel indított az euróval szemben, a devizapár kurzusa a reggeli órákban 324,73-ig ment el, majd kis korrekciót követően 10 óra előtt néhány perccel 324,46 körül ingadozott.

A dollárral szemben 282,34 forintos szintig gyengült a magyar deviza, majd délelőtt 10 óra körül kissé erősebb szintre kerülve a zöldhasú jegyzése 281,89 forintnál mozgott.

A svájci frankkal szemben viszont erősödött a forint, az alpesi devizáért 10 óra körül 283,76 forintot kellett adni a bankközi devizapiacon.

Eközben a dollár erősödött az euróval szemben, az euró jegyzése 1,1507 dolláros árfolyamnál járt.

Képünk forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK