Így ébredt a forint

Vegyesen mozgott a forint a kora reggeli órákban: az euróval szemben gyengült, a svájci frankkal és a dollárral szemben erősödött a magyar fizetőeszköz.
Napi.hu, 2015. november 2. hétfő, 08:49
Fotó: Reuters

A hajnali órákban begyengült a forint az euróval szemben a 310,75-ös szint közelébe a pénteki 310,45 forintról. A reggeli órákban is itt ingadozott. A dollárral szemben viszont kissé erősebb szintre, 281,63 forint közelébe került a forint a pénteki 282,16 forint után. A svájci frankért is kicsit kevesebbet kellett adni a pénteki szinthez képest - ez 285,41 forintos frankárfolyamot jelent a pénteki 285,68 forint után. Az euró/dollár kurzusa viszont feljebb került, egy euróért a pénteki 1,1013-hoz képest 1,1039 dollárt kellett adni a bankközi devizapiacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK