Így változott a forint árfolyama kedden

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben kedden.
Szabó Zsuzsanna, 2017. június 6. kedd, 20:27
Fotó: Napi.hu

Az euróval szemben 0,1 százalékos gyengülést követően 307,84 forintnál járt a jegyzés kedden este.

A svájci frankkal szemben 0,2 százalékot emelkedett az árfolyam, este fél 9 körül az alpesi devizáért 283,76 forintot kellett adni a bankközi devizapiacon.

A dollárral szemben viszont 0,2 százalékot erősödött estére a magyar fizetőeszköz, a zöldhasú egységéért kedden este 272,89 forintot kértek.

A hét első munkanapján a dollár 0,2 százalékkal gyengült az euróval szemben, este 1,1281 dollár/eurónál járt az árfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK