Az euróval szemben 309,92 és 311,94 forint közötti sávban mozgott, péntek estére 311,18 forintnál járt a jegyzés, ami minimálisan gyengébb a csütörtöki késő délutáni szintnél. A dollárral szemben látványosabb volt az elmozdulás, 281,12 körüli szintről ment a kurzus egészen 284,86 forintig. A svájci frankkal szemben estére visszatért a csütörtöki szint közelébe, azaz 285,46 forinton jegyezték az alpesi devizát. Pénteken a dollár 0,9 százalékot erősödött az euróval szemben, 1,0919 dolláron jegyezték a közös európai devizát este.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!