Az euró/forint kurzusa szűk sávban mozgott kedden, estére 0,1 százalékkal kellett többet adni egy euróért, mint hétfő késő délután. Ez 312,72 forintos euróárfolyamot jelentett kedd este negyed nyolc körül.

Ezzel szemben a dollárral és a svájci frankkal szemben is erősödött a magyar fizetőeszköz. A dollárárfolyam 0,1 százalékkal került lejjebb, azaz 255,55 forintot kellett adni az amerikai pénzért.

Az alpesi devizával szemben a forint 0,2 százalékot erősödött, este 261,04 forintnál járt a frank árfolyama.

Eközben a dollár estére 0,2 százalékkal gyengült az euróval szemben, ami 1,2236 dolláros euróárfolyamot jelentett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!