Ilyen volt a forint délelőttje

Vegyesen alakult a forint délelőttje, kora délután az euróval és a dollárral szemben erősödött, míg a svájci frankkal szemben gyengült a magyar pénz.
Napi.hu, 2016. július 13. szerda, 14:10
Fotó: MTI/EPA

Délután kettő óra után az eurót 313,30 forinton jegyezték, a dollárért 282,98 forintot, míg a svájci frankért 287,25 forintot kellett adni. A dollár kora délután gyengült az euróval szemben, 1,1071-nél járt az euróárfolyam. A font mind az euróval, mind a dollárral szemben 0,2 százalékot tudott erősödni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK