Jól indul a nap az USA-ban

Minden fontosabb amerikai tőzsde pluszban nyitott pénteken.
NAPI, 2012. június 22. péntek, 16:08
Fotó: Napi.hu

A jó kezdet az Európai Központi Bank (ECB) bejelentésének köszönhető, miszerint a jövőben további lépéseket tervez annak érdekében, hogy csillapítsa az uniós bankokon lévő nyomást.

Ennek megfelelően a Dow Jones ipari átlag 0,69, a S&P 500 0,61, míg a Nasdaq 0,68 százalékos pluszban volt a nyitás után fél órával. Csütörtökön az év második legrosszabb napját zárta New York, azaz most felfelé korrigálnak az indexek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK