Jól indul a nap az USA-ban

Pluszban nyitottak a főbb amerikai tőzsdék.
NAPI, 2012. december 7. péntek, 15:57
Fotó: Napi.hu

Miután napvilágot láttak a vártnál jobb tengerentúli foglalkoztatási adatok, a tőzsdék is északnak vették az irányt. Ennek megfelelően fél órával a nyitás után a Dow Jones ipari átlaga 0,27, a S&P-500 0,1 százalékkal erősödött, míg a Nasdaq még ilyen ellenszélben is a negatív tartományban kezdett és 0,2 százalékot esett csütörtöki záróértékéhez képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK