Kisebb mínuszban zárt Amerika

Kezdetben mérsékelt jó hangulat alakult ki szerdán az amerikai részvénypiacokon a tegnapi 1,5 százalék körüli mínuszok után, a záráshoz közeledve azonban a vezető amerikai indexek minimális esést mutattak - írja a Portfolio.hu.
portfolio.hu, 2015. március 11. szerda, 22:38
Fotó: Reuters

Végül a Dow Jones Index, az S&P 500 és a Nasdaq 0,2 százalékos eséssel fejezte be a kereskedést. A Dow komponensei közül a nap nyertese az Intel lett (+2,2 százalék), míg a nap vesztese a Wal-Mart (-1,9 százalék).

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK