Lejtmenetben az USA

A jelentési szezonra figyelnek az amerikai tőzsdék.
Napi.hu, 2013. október 23. szerda, 16:27
Fotó: Napi.hu

Rosszul kezdődik a nap a tengerentúlon, hiszen néhány vártnál rosszabb vállalati jelentés (pl Caterpillar) elvette a kereskedők kedvét.

Ennek megfelelően közel egy órával a nyitás után a Dow Jones ipari átlaga 0,5, a Nasdaq és az S&P-500 pedig 0,6 százalékos mínuszban állt. Az indexeken az sem segített, hogy a vártnál jobb eladásai miatt szárnyal a Boeing, cikkünk írásakor a részvények 5,5 százalékos pluszban álltak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK