A befektetők kezdeti derűlátását részben a bankok röviddel korábban ismertetett, és a vártnál kedvezőbb negyedéves eredményei alapozták meg. Kedvezőnek tartják a befektetők azt is, hogy elmaradhat egy Szíria elleni rakétatámadás, amiről néhány napja még olyan hevesen beszélt Donald Trump - írta az MTI. Azonban a pluszok gyorsan elolvadtak, a tengerentúli részvényindexek immár enyhe mínuszban járnak. A Dow és az S&P500 is 0,1 százalékos esést mutat - írta a Portfolio.

Tőzsdenyitáskor a Brent nyersolaj ára 72,33 dollár volt hordónként, 31 centtel magasabb a csütörtöki záróárnál.

Az eurót 1,2321 dolláron jegyezték a reggeli 1,2334 dollár után.

Az arany ára 80 centtel, 0,06 százalékkal 1342,70 dollárra emelkedett unciánként.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!