A bankpapírral 5586 forint körül, az 5580 forintos támasztól néhány forintos magasságban folyik jelenleg a kereskedés. Az OTP a BUX-ot is lefelé húzza, a BÉT részvényindexe 21 185 ponton, több mint 350 pontos mínuszban jár. A Mol másfél százalékkal lett olcsóbb, az olalpapír árfolyama 16 380 forintig csökkent. Az Erstétől céláremelést kapó Magyar Telekom részvényei viszont dárgultak, 760 forintos árfolyamuk fél százalékkal haladja meg a csütörtöki záróértéket.

Ellentétesen mozdultak a gyógyszerpapírok, a Richter jegyzése 810 forinttal, 41 790 forintig jött le, az Egis viszont enyhén emelkedik, 19 450 forintig, ami 250 forintos pluszt jelent. Az FHB 15 forinttal, 1320 forintra csorgott vissza. A vártnál rosszab gyorsjelentést közlü Állami Nyomda részvényei másfél százalékos mínuszban járnak, 817 forinton.

Árfolyamok és grafikonok

Real-time árfolyamok

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!