Minimális mozgással nyitott a forint

Alig változott a forintárfolyam - írja az MTI.
Szabó Dániel, 2018. szeptember 6. csütörtök, 08:30
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Vegyesen alakult, csak kevéssé változott a forint árfolyama csütörtökre virradóra a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az euró jegyzése a szerda esti 327,85 forintról 327,73 forintra csökkent csütörtök reggel nyolc órára. A dollár árfolyama szinte változatlanul állt, 281,94 forint után 281,92 forinton, a svájci franké pedig 290,11-ről 290,22 forintra ment fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK