A Macy's a várttól elmaradó negyedéves eredményei és a rontott teljes éves kilátásai miatt 4,4 százalékos eséssel indított szerdán, lehúzva ezzel az S&P 500 indexét is, ami közép-európai idő szerint háromnegyed öt körül 0,4 százalékos mínuszban járt.  Az S&P 500 legrosszabbul teljesítői a diszkrecionáli fogyasztási javak szegmense és a közműcégek voltak, míg a legjobban a pénzügyi szektor valamint a nyesanyag-piaci részvények teljesítettek. A DJIA indexe 0,5, a Nasdaq 0,3 százalékos veszteségben állt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!