A londoni FTSE100 index 0,07 százalékos, a frankfurti DAX-30 1,40 százalékos mínusszal, a párizsi CAC-40 mutató 0,97 százalékos csökkenéssel fejezte be a napot.

Az európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 7 cent emelkedéssel, 77,53 dolláron állt - írta az MTI.

Ugyanekkor a New York-i tőzsdén a 30 vezető iparvállalat DJIA indexe 0,19 százalék, a részvények szélesebb körét felölelő S&P500 index 0,36 százalék emelkedést, a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója pedig 0,41 százalék pluszt jelzett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!