Most ennyiért válthat eurót

A magyar fizetőeszköz erősödött hétfő délelőtt a főbb devizákkal szemben.
Szabó Zsuzsanna, 2017. június 26. hétfő, 12:16
Fotó: Reuters

Az euró/forint árfolyama szűk sávban 309,12 és 309,83 forint között mozgott délelőtt, dél után pár perccel 309,20 forintot kellett fizenti a bankközi devizapiacon a közös európai pénzért.

A dollár/forint árfolyama 276,08 és 276,96 között ingadozott, dél utánra visszatért a péntek késő délutáni szintekhez, a dollárjegyzés ekkor 276,53 forintnál járt.

A svájci frankot 284,16 forinton jegyezték, az alpesi deviza szinte folyamatosan erősödött a reggel 8 óra óta.

Eközben a dollár a kezdeti gyengülést követően dél után már a pénteki késő délutáni szintekhez képest erősebb árfolyamon mozgott az euróval szemben, 1,1185 dollárnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK