A vezető papírok között az OTP vitte a prímet, a bankrészvény 3,8 százalékkal 4600 forintra ugrott azután, hogy az MNB a várt 0,1 százaléknál nagyobb mértékű, 0,15 százalékpontos kamatvágásról döntött. A Telekom ezzel szemben 0,3 százalékkal 305 forintra gyengült, a Mol 1,6 százalékkal 13 930 forintra esett, a Richter viszont 0,8 százalékkal 4776 forintra drágult.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!