A londoni FTSE100 index 0,52 százalékos emelkedéssel, a frankfurti DAX-300 0,04 százalékos csökkenéssel, a párizsi CAC-40 mutató 0,34 százalékos plusszal fejezte be a napot.

Az európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 1 dollár 25 cent emelkedéssel, 57,05 dolláron állt.

Ugyanekkor a New York-i tőzsdén a 30 vezető iparvállalat DJIA indexe 0,25 százalék, a részvények szélesebb körét felölelő S&P500 index 0,32 százalék pluszban volt, a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója pedig 0,45 százalék emelkedést jelzett - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!