Nem találta az irányt Nyugat-Európa

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók szerdán.
Szepesi Anita, 2017. augusztus 23. szerda, 18:31
Fotó: Reuters

A londoni FTSE100 index 0,03 százalékos plusszal, a frankfurti DAX-30 0,41 százalékos csökkenéssel, a párizsi CAC-40 mutató 0,21 százalékos mínusszal fejezte be a napot.

Az európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 47 cent emelkedéssel, 52,34 dolláron állt.

Ugyanekkor a New York-i tőzsdén a 30 vezető iparvállalat DJIA indexe 0,26 százalék, a részvények szélesebb körét felölelő S&P500 index 0,22 százalék, a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója pedig 0,18 százalék csökkenést jelzett - írta az MTI.

Képünk illusztráció.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK