Amíg a kereskedés elején még mínuszokkal indult a nap, addig dél körül megfordult a trend és sikerült egy enyhe pluszt összehozni, így délután egy óra előtt 15 perccel 0,15 százalékon állt a BUX-index.

A blue chipek közül egyedül a Richter volt kénytelen ekkor veszteséget elkönyvelni - valószínűleg a felemásra sikeredett jelentésének is köszönhetően -, a 0,74 százalékos esés következtében 37080 forintot értek a gyógyszergyártó részvényei. Pluszban volt viszont az OTP (0,22 százalék), a Mol (0,41 százalék) és a Magyar Telekom (0,49 százalék) is. A forgalom finoman szólva is visszafogott, mindössze egymilliárd forintot tett ki ekkor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!