Pluszban kezdett Európa

Indexemelkedéssel követték a pénteki nyitáskor az amerikai tőzsdék előző napi pozitív korrekcióját a főbb európai értékpapírpiacok.
Papp Zsolt, 2017. május 19. péntek, 09:31
Fotó: Napi.hu

A pán-európai FTSE Eurofirst 300 index 0,07 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,16 százalék emelkedéssel kezdett.

Frankfurtban 0,04 százalékkal emelkedett a DAX index az európai kezdéskor, a londoni FTSE-100 index 0,27 százalékkal, a párizsi CAC-40 index 0,09 százalékkal erősödött nyitáskor. Madridban 0,17 százalék, Milánóban 0,20 százalék volt a kezdeti erősödés - írja az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK