Pluszban zárt Amerika

Az irányadó tengerentúli benchmarkok fél százalék körüli pluszban fejezték be a napot.
portfolio.hu, 2013. október 14. hétfő, 22:22
Fotó: Napi.hu

Bár a kereskedést a vezető amerikai indexek eséssel indították, rövid időn belül a pénteki záróértékek felé emelkedtek a benchmarkok, miután az adósságplafonnal és a költségvetési egyeztetésekkel kapcsolatban optimistán nyilatkoztak a vezető demokrata és republikánus politikusok. (A mai egyeztetést azonban elhalasztották, amelyen a kongresszusi demokrata és republikánus politikusok vettek volna részt.) A hétfői kereskedés végére a Dow és az S&P 500 0,4 százalékkal került feljebb, a Nasdaq pedig 0,6 százalékot emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK