Szerződést hosszabbított a Mol

A Mol Nyrt. további egy évvel, 2017. június 10-ig meghosszabbította a tavaly aláírt, 5 éves futamidejű, 561 millió euró összegű rulírozó hitelszerződését - közölte a társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
MTI-Eco, 2012. június 22. péntek, 19:15
Fotó: Napi.hu

A hosszabbítás változatlan kamatfelár-szintekkel történt a közlemény szerint.

A magyar olajtársaság 2011. június 10-én írta alá a most meghosszabbított ötéves futamidejű, 1 plusz 1 éves hosszabbítási opciójú hitelszerződést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK