Szűk sávban mozgott a forint

Szűk sávban mozgott a forint árfolyama pénteken kora reggel a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
MTI-Eco, 2016. augusztus 12. péntek, 07:37
Fotó: Napi.hu

Az eurót reggel hét óra előtt hajszállal 310 forint fölött jegyezték a csütörtök esti 309,86 forint után. Az amerikai dollár jegyzése 278,40 forint körül alakult. Előző este 277,56 forint volt.

A svájci frank 285,50 forinton forgott, ugyanott, ahol csütörtök este. Folytatódott a dollár erősödése, péntek reggel egy euró 1,114 dollárt ért az előző esti 1,116 dollár után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK