A Portfolio.hu által indított oktató kiadvány sorozat, a Portfolio.hu füzetek eddig megjelent első négy kötete akciós áron, 500 Ft kedvezménnyel megrendelhető. Akciónk keretében a 4 kötet együttes megrendelése esetén egy Mentőöv - Biztosításmagazin 2007 kiadványt is adunk ajándékba.









AKCIÓ - MEGRENDELÉS

A Portfolio.hu füzetektől részletesen

A Portfolio.hu füzetek röviden, mindenki számára érthető módon foglalják össze a befektetések legfontosabb területeit tematikus kötetekben. A kiadványok elsősorban az alapszintű ismeretekkel rendelkező Olvasókhoz szólnak, ugyanakkor a már tapasztalt befektetők számára is nyújtanak hasznos információkat, hiszen gyakorlati példákon keresztül mutatják be az egyes pénzügyi szegmenseket.

A Portfolio.hu füzetek eddig megjelent kötetei:

- Tőzsdei kereskedés EGYSZERŰEN

- A befektetési alapokról EGYSZERŰEN

- Technikai elemzés EGYSZERŰEN

- Az árupiacokról EGYSZERŰEN
































A sorozat eddig megjelent 4 kötetének együttes megrendelése esetén egy Mentőöv - Biztosításmagazin 2007 című kiadványt adunk ajándékba. A négy kötet együttes megrendelése esetén 500 Ft kedvezményt is adunk.

Ár: 5,960 Ft helyett 5,460 Ft.

AKCIÓ - MEGRENDELÉS

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!