Chenault összesen 37 évet töltött a cégnél és 2001 óta volt az American Express CEO-ja.

A poszton őt váltó Stephen J. Squerit 2015 óta vezérigazgató-helyettesként szolgált, előtte a cég nemzetközi vállalati szolgáltatásokat nyújtó csoportjának elnöke volt - írta a portál.

A bejelentéssel a harmadik negyedéves gyorsjelentését is közzé tette az American Express. A negyedéves nettó eredmény 1,36 milliárd dollárra nőtt a tavalyi 1,14 milliárd dollárról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!