Új rekordon zárt az S&P-500

A Dow kivételével pluszban fejezték be a napot a New York-i részvényindexek.
Napi.hu, 2013. október 17. csütörtök, 22:52
Fotó: Napi.hu

A DJIA hajszálnyi veszteséggel 15 372 pont alatt zárt, a Nasdaq Composite 0,6 százlékkal 3863, az S&P-500 0,7 százalékkal az új rekordot jelentő 1733 pontos szintre kapaszkodott fel. A Dow-t a 6,4 százalékkal zuhanó IBM- és a 2,4 százalékkal eső Goldman Sachs-részvények húzták vissza, miután az előbbi cég zsinórban hatodik negyedévben számolt be forgalomcsökkenésről, a befektetési bank pedig a várakozások alatti bevételről jelentett. A Verizon papírjai ugyanakkor 3,5 százalékkal drágultak, miután az amerikai mobilszolgáltató nyereségének megugrásáról számolt be.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK