Új stratégiáról tájékoztat a Pannergy

A Pannergy igazgatósága rendkívüli közgyűlésen tájékoztat új stratégiájáról és döntenek a Pannunion részvények sorsáról.
NAPI, 2011. május 18. szerda, 08:40
Fotó:

Június 24-re rendkívüli közgyűlést hívott össze a Pannergy igazgatósága. A részvényesi találkozó két napirendi pontból áll. Az elsőben az igazgatóság tájékoztatja a társaság részvényeseit a cég új, 5 éves stratégiájáról, a másodikban a részvényesek a Pannunion részvények értékesítésére vonatkozó ügylet jóváhagyásáról dönthetnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK