Újabb NAV-os megbízást nyert el a Nyomda

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezette konzorcium két évre szóló szerződést írt alá a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal adó- és zárjegyek gyártására - adta hírül a társaság a BÉT honlapján.
Napi.hu, 2013. december 21. szombat, 12:49
Fotó: Napi.hu

Eszerint az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. (korábbi nevén Állami Nyomda) és a Pénzjegynyomda Zrt. konzorciuma nyerte az adó- és zárjegyek gyártására vonatkozó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala által lefolytatott eljárást. A 2013. december 21-én megkötött szerződés nettó értéke két évre mintegy 3,8 milliárd forint. A következő két naptári évben a konzorcium több százmillió zár-, és adójegyet szállít le, amely mennyisége a megrendelői igényeknek megfelelően mínusz 30 és plusz 25 százalék között változhat.

A társaság 18 éve gyártja a magyarországi zárjegyeket. A zárjegyek és adójegyek biztonsága kulcskérdés a költségvetés számára és a két évtizedes együttműködés eredményeként kiszorítottuk a hamisítókat erről a területről. A nyomda okmánybiztonsági laboratóriuma nemcsak a magyar okmányok színvonalát fejleszti évről évre a hatóságokkal együttműködve, de számos nemzetközi tenderen is eredményesek voltunk. Budapesten készülnek az izlandi vezetői engedélyek és távoli afrikai országokban is az általunk gyártott high-tech festékek védik az útleveleket - mondta Zsámboki Gábor vezérigazgató.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK