Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

"Az Est Media őszinte megrendüléssel értesült Vajna András György úr halálhíréről, és részvétét fejezi ki azzal kapcsolatban" - írta a cég a Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent közzétételében. Vajna az AV Investments és a Dynamopest cégeken keresztül a 5,21 százalékos tulajdoni hányaddal rendelkezett a társaságban.

Bár az Est Media a közzétételben leszögezte, hogy piaci pozícióját és korábban közzétett stratégiai terveit, szándékait ez a sajnálatos haláleset érdemben nem befolyásolja, a befektetők bizalma azonnal megrendült a cégben.

A részvény árfolyam a hétfő reggeli nyitás után 19,71 százalékkal 112 forintra esett. Nagyobb mértékben azért nem eshet a részvény, mert napon belül 20 százalékosnál nagyobb árfolyam-elmozdulást nem engedélyez a tőzsde rendszere.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!