Elnöki pozíciójáról lemondott, ugyanakkor az igazgatóság tagja marad Robert Knorr, a Waberer's igazgatóságának elnöke, a jelenlegi többségi tulajdonos képviselője, továbbá bejelentette távozását Stefan Delacher, az igazgatóság elnökhelyettese is - közölte a Waberer's International Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken.

Az igazgatóság Gerard van Kesteren elnökké történő kinevezését javasolja, aki 2016 óta a testület független tagja - írta az MTI.

Van Kesteren elmondta, megtiszteltetés elvállalni számára a társaság összes részvényesének képviseletét. Megtesz minden tőle telhetőt a jelenlegi részvényárfolyam és a Waberer's általuk gondolt fair értéke közötti "különbség kezelése" érdekében.

Az elnökhelyettes pozíciójára Dániel Csanádot javasolja az igazgatóság. Dániel Csanád korábban már részt vett a Waberer's igazgatóságában, mint a jelenlegi többségi tulajdonos, a CEE Transport Holdco S.a r.l. (a Mid Europa Partners altal kezelt alap holding cége) képviselője.

A javaslatokról a Waberer's augusztus végére tervezett rendkívüli közgyűlése szavazhat.

A kép forrása: Waberer's.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!