A Dow 0,3 az S&P-500 0,1 százalékos veszteségben járt közép-európai idő szerint öt óra előtt pár perccel, míg a Nasdaq 0,4 százalékos nyereségben állt, ami főként a vegyes gyorsjelentéseknek tudható be. Az S&P-500 indexében a legrosszabbul az ipari vállalatok papírjai teljesítenek, míg a legjobbak között a nyersanyagipari papírok állnak.

A vállalatok közül a szerdai tőzsdezárás után a vártnál jobb eredményt közzé tevő Facebook papírjai több mint 25 százalékkal rallyzott, a General Motorsnak a gyorjelentése 0,5 százalékos esést hozott, a Dow Chemical megugró negyedéves profitja 1,6 százalékkal drágította a részvényeket, míg a Xerox 0,5 százalékos pluszban járt a szintén várakozásokat felülmúló gyrosjelentése miatt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!