Vegyes délelőttön van túl a forint

A magyar fizetőeszköz az euróval szemben dél körül a szerdai szintje közelében mozgott, a dollárral szemben erősödött, a svájci frankkal szemben pedig gyengült.
Napi.hu, 2016. február 11. csütörtök, 12:14
Fotó: Napi.hu

Csütörtök délelőtt az euróval szemben a magyar deviza megközelítette a 313 forintot, egészen 312,87-ig gyengült a magyar pénz. Nem egyedül persze, már feltörekvő deviza is gyengült délelőtt. Dél körül már csak kicsit volt gyengébb szinten a szerdainál, a jegyzés 311,50-nél mozgott.

A svájci frankkal szemben is gyengült a magyar fizetőeszköz, hasonló pályát leírva: a délelőtt folyamán 285,41 forintot is kellett adni egy frankért, ez dél körülre 284 forintra szelídült.

A dollárral szemben 275,04-ig erősödött a forint délelőtt, dél körül 275,16 forintnál mozgott a jegyzés.

Eközben a dollár gyengült az euróval szemben, a devizapár kurzusa 1,1353-nál is járt a délelőtti órákban, dél körül az euró jegyzése 1,1322 dollárnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK