Vegyes forintmozgás este

Vegyesen változott a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben szerda estéről csütörtök reggelre a bankközi devizapiacon.
MTI-Eco, 2016. december 29. csütörtök, 07:48
Fotó: Reuters

Az euró árfolyama szerda este hétkor 308,95 forint volt, az euró az éjszaka során minimálisan erősödött, így árfolyama csütörtök reggel hétre 309,08 forintra nőtt.

A dollár ezzel szemben gyengült a forinthoz képest, a dollár árfolyama este 297,53 forint volt és reggelre 295,41 forintra csökkent.

A svájci frank szintén veszített értékéből a forinttal szemben, este 288,56 forintot kellett adni a frankért, reggel 288,07 forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK