A magyar fizetőeszköz 311,03 és 313,04 forintos sávban mozgott szerdán, a nap végén 311,15 forintnál járt a jegyzés, ami 0,1 százalékos erősödésnek felel meg. A dollárral szemben már hajnalban elkezdte forint az erősödést, a nap végére 278,32 forintot kértek egy dollárért. Ez 1,3 százalékkal jelent erősebb árfolyamot az előző napinál. A svájci frankkal szemben viszont délelőtt indult gyengülésnek a magyar deviza, a nap végére 0,4 százalékkal kellett többet fizetni az alpesi deviza egységéért. A dollár eközben 1,3 százalékkal erősödött az euróval szemben, ez 1,1178 dolláros euróárfolyamot jelentett szerda este 7 óra körül.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!