Az FTSE Eurofirst 300 pán-európai index 0,09 százalék emelkedéssel, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,13 százalék csökkenéssel kezdett.

Londonban 0,08 százalék emelkedéssel nyitott az FTSE-100 index, a frankfurti DAX index 0,07 százalék csökkenéssel, a párizsi CAC-40 0,11 százalék emelkedéssel indult a szerdai kereskedésnek. Madridban 0,06 százalék csökkenés, Milánóban 0,13 százalék emelkedés volt kezdéskor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!