Vegyesen zárt Amerika

Iránymutató makroadat és nagyobb meglepetés hiányában az amerikai indexek mérsékelt elmozdulást mutattak a hétfői kereskedésben.
portfolio.hu, 2013. január 14. hétfő, 22:27
Fotó: Napi.hu

Voltak szakértők, akik a kezdeti csökkenést az indexeknél a gyenge európai ipari termelési adatnak és például az Apple negatív bejelentésének tudták be. Ezek a kilengések azonban alig voltak láthatóak. Jól példázza mindezt, hogy a Dow 0,2 százalékos emelkedéssel zárt, míg az S&P 0,1 százalékkal, a Nasdaq 0,2 százalékkal értékelődött le.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK