Vegyesen zárt Nyugat-Európa

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók szerdán.
Szász Péter, 2017. május 10. szerda, 18:01
Fotó: Reuters

A londoni FTSE100 index 0,60 százalékos, a frankfurti DAX-30 0,07 százalékos emelkedéssel, a párizsi CAC-40 mutató 0,03 százalékos mínusszal fejezte be a napot.

Az európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 1 dollár 69 cent emelkedéssel, 50,42 dolláron állt.

Ugyanekkor a New York-i tőzsdén a 30 vezető iparvállalat DJIA indexe 0,06 százalék mínuszban, a részvények szélesebb körét felölelő S&P500 index pedig 0,03 százalék pluszban volt, a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója 0,10 százalék csökkenést jelzett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK