A befektetők figyelmének középpontjában van a makroadatok mellett a pénteken Moszkvában kezdődött G20 csúcstalálkozó is, ahol a fő témák között vannak a valutaháború miatti növekvő feszültségek. A Dow és a Nasdaq a nyitás utáni órában 0,1 százalékos pluszban járt, míg az S&P-500 stagnált, de kissé az előző napi záróértéke alatt járt. A legjobban teljesítő cégek között volt a Pfizer és a Home Depot, előbbi 1,1, utóbbi 0,8 százalékos erősödéssel. Az S&P-500-ban a telekomszektor a legjobban teljesítő, míg az energiaszektor az egyedüli esésben lévő ágazat a komponensben szereplő 10 fő ipari csoportból.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!