Az euró jegyzése a péntek esti 357,78 forintról 358,90 forintra emelkedett hétfő reggel nyolc órára. A dollár jegyzése 301,66 forintról 302,13 forintra, a svájci franké pedig 332,85 forintról 333,57 forintra ment fel - írja az MTI. 

Július hónapot veszteséggel zárta a forint: euróval és a dollárral szemben 1,9 százalékkal, a svájci frankkal szemben 3,9 százalékkal gyengült.

Hétfő reggeli árfolyamán 1,0 százalékkal áll a forint erősebben az euróval szemben az év eleji jegyzésénél. A dollárral szemben viszont 1,8 százalékkal gyengült, a svájci frankkal szemben pedig 0,5 százalékkal erősödött a forint az év eleje óta.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!