A tokiói tőzsde 0,82 százalék csökkenéssel, a tajpeji pedig 0,30 százalék gyengüléssel zárt, míg az ausztrál börze 0,51 százalék emelkedéssel fejezte be a napot - írja az MTI.

A reggel hét órakor még nyitva tartó hongkongi börze fő mutatója 0,09 százalékos, a sanghaji 0,61 százalékos, a szöuli pedig 1,66 százalékos mínuszt jelzett.

Reggel hét órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 20 cent (0,29 százalék) emelkedéssel 69,85 dolláron állt. (Hamarosan emiatt fájhat mindenki feje - figyelmeztet a Maestro.)

Fotó forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!