A páneurópai FTSE EuroFirst 300 index 0,22 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,07 százalék gyengüléssel kezdte a csütörtöki kereskedést.

Londonban 0,56 százalékkal csökkent az FTSE-100 index a nyitást követően, a frankfurti DAX index 0,13 százalékkal kezdett alacsonyabban, a párizsi CAC-40 index pedig 0,09 százalékkal gyengült nyitáskor. Madridban 0,23 százalékkal magasabban, Milánóban 0,19 százalékkal alacsonyabban kezdett a tőzsdeindex.

A BÉT-en a szakértők szerint oldalazás jöhet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!