Vörössel indított Nyugat-Európa

Mérsékelt gyengüléssel indult a kereskedés a vezető nyugat-európai tőzsdéken kedden.
Szepesi Anita, 2018. május 15. kedd, 09:23
Fotó: Reuters

A londoni FTSE-100 0,17 százalékos, a frankfurti DAX30 0,23 százalékos, a párizsi CAC-40 pedig 0,24 százalékos csökkenéssel kezdte a napot - írta az MTI.

Hétfőn a londoni és a frankfurti tőzsde egyaránt 0,18 százalékkal, a párizsi pedig 0,02 százalékkal gyengült. Keddi tőzsdenyitáskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 2 cent csökkenéssel, 78,21 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK