Volvo és a Renault legmodernebb modelljeivel korszerűsíti járműparkját Waberer's egy olyan rekordméretű, összesen 12 milliárd forint értékű megrendelés keretében, amely magyarországi viszonylatban és mindkét gyártó vállalat történetében is egyedülállónak minősül.

A Volvótól 250 darab kamiont vesz a cégcsoport, a Renault pedig 190 járművet szállít. Az új flotta tás nemcsak a károsanyag-kibocsátás és az üzemanyag megtakarítás szempontjából fontos lépés, hanem a sofőrök is kényelmesebb kamionokban dolgozhatnak.

Az új modellek a tervek szerint 2021 második félévében állnak majd belföldi és nemzetközi forgalomba.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!